Info: click pe poza dorita pentru a se mari

Podgoria și crama Murfatlar
Se pot degusta până la 9 sortimente de vin, se poate lua masa, o masă tradiţională, vizitarea muzeului, muzică şi voie bună.

Încă din antichitate, localnicii din Dobrogea cultivau pe aceste terenuri viţă de vie. Anual se culeg 25.000 de tone de struguri din care rezultă 18 milioane de litri de vin, aproape echivalentul unui litru de vin pt fiecare român. Câteva mii de oameni muncesc din primăvară până toamna târziu la culesul viei.

Atracţia principală a domeniului viticol Murfatlar este crama .Crama adăposteşte aproape 40 de ani de tradiţie. Sticlele prăfuite stau cuminţi, stivuite pe rafturi. Sunt o mulţime de arome aici. Unele fine, delicate, proaspete, altele mai grele, puternice, pline de personalitate. Toate se îmbină în armonie deplină şi formează licori din cele mai subtile. Şi, cum bine ştim, cu cât e vinul mai vechi, cu atât e mai bun.

Se pot degusta până la 9 sortimente de vin, se poate lua masa, o masă tradiţională, vizitarea muzeului, muzică şi voie bună.

10.000 de turişti vizitează anual centrul turistic. Aici se află şi Muzeul Vinului şi al Viei, ce adăposteşte zeci de exponate valoroase, reprezentative pentru domeniul viticol din sud-estul ţării.

Locatie: Murfatlar

Website: http://www.murfatlar.com